Dark Side

Perspektivet är utifrån hur Underwhere ser på situationen.

Dark Side ligger så nära hjärtat. Man känner att det kommer troligtvis att gå åt helvete om inte samhället förändras!!!

Låten handlar om en person som inte passar in i normen, med trasig uppväxt och en problematik som ingen bemöter på rätt sätt. Som tonåren söker denne hjälp då livet blivit alldeles för svårt att lösa själv och av allt för många år bärande på en mycket tung ryggsäck, fylld med dåliga erfarenheter av alla de problemen som byggts på. Under hela uppväxten har ingen någonsin funnits där, inte heller lyssnat och därför tappar personen fotfästet helt. Under livets svåra väg träffar denne flera olika personer som lovar runt, men tyvärr håller tunt. Och med tiden rämnar livet fullständigt och går helt utför.

Kontentan i texten är att samhället och vi som medmänniskor skulle kunna göra så mycket mer, i ett tidigare skede, där hjälpen är anpassad utifrån varje enskild person och dess unika problem. Rent ut sagt, samhället och vi sviker!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*