David is gay

(Swedish)

Kom att tänka på när brorsan, Robert Bävermalm, fick 500kr för att köpa nya skor. Och jag fick förtroendet att vara smakråd och se till att det blev riktiga och “inga jäkla David Bowie-skor”. Och det nickade vi instämmande på båda två. Vi skrattade hela vägen in till stan åt våran argsinta, bestämda och gammalmodiga pappa.

När vi kom hem igen med en skokartong och stolt visade upp vad vi köpt, blev farsan rosenrasande och skrek “jäkla bög-skor”, helt homofobiskt!!! Vem vet, kanske titeln på den gamla slagdängan David is a gay kommer från just den historien.

Underwhere har gjort en helt ny tappning av låten som nu heter Revenge och är en helt annan story…

Revenge

Revenge, a song by Underwhere on Spotify


Widget not in any sidebars

3 Comments

  1. Härligt minne det där. Har garvat hysteriskt åt minnet av den händelsen. Tragikomiskt.
    Låten som för hette “David is a gay” har skrivits om och arrangerats om och heter nu “Revenge”.

  2. Som jag minns är första låten som vi skrev. Jag och Peter Dahlman på baksidan av en tårtkattong. Om jag minns rätt på bageriet hos Peters Mamma Eva i Olskroken? Peter är initiativtagare till denna låten. Vem som spelade på demon är fortfarande oklart. Mvh Joachim Nyberg

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*